9 Eylül 2015 Çarşamba

#İnternette yine bir haller oldu.
Bu ülkede ne zaman bir halt karıştırsalar ve içinden çıkamasalar, ilk yaptıkları iş,insanların iletişimine engel olmak.Twittere erişimi engelle,yasakla,yavaşlat...
Yani,en iyi bildiğin işi yap,YASAK!
Kimse,yasaklarla bir yere gidemez hala anlamadılar çünkü,yasak her zaman geri teper.
Yalakalıkta sınır tanımayan bir kısım basın,özellikle atv sabah haberlerinde Melik Altınok denen şahıs,yıkama,yağlamanın,ayan,beyan yapılan konuşmanın çevirisini yaparak,milleti iyice salak yerine koymanın imzasını atıyor.
Bu millet yer mi;yer elbette.Gazete okumazsanız,yandaş kanal dışında televizyon izlemezseniz,düşünmez,sorgulamazsanız gider gazete basar,otobüs taşlar,vandallığın zirvesini yaparsınız elbette.
Recep Tayyip Erdoğan,ekranda şunu söyledi:'Eğer 400 milletvekil olsa,yeni bir anayasa yapılsa şu anda yaşanacak olayları minimize edecek bir adımdır.'
Yani açılımı şu,adam daha ne desin:'Son seçimlerde,meydanlara bir cumhurbaşkanı olarak yetkilerimi aştım,çıktım ve AKP'ye 400 vekil istedim ama siz vermediniz.işte görüyorsunuz,bu kadar olay yaşanıyor.Eğer verseydiniz bunlar yaşanmayabilirdi.'
Pardon da,terörü önlemenin,400 vekille ve yeni anayasayla ne ilgisi var?
Seçilmiş o 550 vekil nerde ve meclis neden çalışmıyor,kararlar alınmıyor?
Dünyanın en büyük ve güçlü ordularından,Türk ordusu PKK terörüyle baş edemiyorsa,neden ettirilmediğinin ve doğacak sonucun kimin işine yarayacağını söyler misiniz?
Bunca şehit neden geliyor ve PKK terörü neden birden başladı?
Kim başlattı,kim destekliyor ve bu ülkenin MİLLİ İSTİHBARATI NE İŞE YARIYOR?
PKK,elini kolunu sallayarak asfalt yola mayın döşüyor,MİT,köylü,uydu....Kimseler görmüyor.
Diyanet İşleri Başkanı da dahil,ÇEREZ PARASIYLA zırhlı araç çekilmeyen bir allahın kulu kalmıyor ama askeri korumaya gelince,teneke araçlarla teröristin önüne atılıyor öyle mi?
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ZIRHLI ASKERİ ARAÇ alacak parası yok mu da,günlerdir askerlerimiz şehit oluyor mayınla,bombayla?
Nerde bu mayınları keşfedecek sistem?
TÜBİTAK'a hayvanat bahçesinin müdürünü atayıp,mühendislerin geliştirdikleri yazılımları çöpe atarsan,Aselsan'daki mühendislere neler oluyor diye görmezsen,bilimde,teknolojide gelişmek yerine memleketi camilere,kuran kurslarına teslim edersen olacağı budur!
400 vekil istiyorsun hala lafın altından ve tüm suçu kendinden başka herkese atıyorsun öyle mi?
Diyelim ki,400 vekil verdik AKP'ye....
Ve yeni bir anayasa yapıldı.
Kimin işine yarar bu?Halkın mı,yoksa .....
Bu millet salak ya!
Bunu da yeriz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder