24 Nisan 2016 Pazar

#Bir haber duyarsınız ve emeğe saygısızlığın,güzel bir girişimin sabote edilmesinin ne demek olduğunu somut belgelerle göstermek istersiniz.
Osmaniye dedik,bir de Kadirli ilçesi var.Literatürlere geçmiş,yetişmiş insanıyla,gelişmeye açık bir yer ancak....
Sandığımız kadar da becerikli insanlardan oluşmuyormuş demek ki.
Kadirli'de,tüm dünyaya açık bir resim rekoru deneme girişiminde bulunuldu ve dünyanın her yerinden,binlerce resim yağdı.Bu,büyük bir başarıdır ama yine ancak.....
Bir olayı bozmak için elimizden geleni yapma becerimiz kimsede yok.
Kimin başının altından çıktığını hala öğrenemediğim bir konu size.
Kaymakam,ilçe milli eğitim müdürü ve işgüzar bir grup öğretmen,yapacak hiç iş bulamamışlar ve bu rekor denemesini nasıl rezil ederiz diye bir çabaya girişmişler.İşgüzar bir müzik öğretmeni söz yazmış,bestelemiş ve öğrencileri,çoğu velinin bilgisi dışında toplayıp 'Davet'adı altında,RECEP TAYYİP ERDOĞAN'nakaratlı bir şarkı yapılmış.
Yalakalığın,rezilliğin,aymazlığın;ne derseniz diyin,kepazeliğin adıdır bu.
Sizler,bu işe soyunanlar;ne hakla,böyle bir işe soyunursunuz?Ne hakla,çocukları bu işe alet edersiniz?Ne hakla,bunca emeği çöpe atarsınız?
Hangi kurumu arasam,suçu başkasına atıyor ama biliyorum ki,hepsi işin içinde.
Allah kahretsin hepinizi!

Besteyi yapan öğretmen de kendini şöyle savunuyor:'Valla,bu bir şarkı.Yalnızca nakarat kısmında cumhurbaşkanının adı geçiyor.ne var bunda?'
Bakın şarkı ne diyor:
Hayaldi,gerçek oldu(AKP sloganıdır biliyorsunuz)
Rekor kıracağız biz,duysun bizi tüm cihan.
Özel davetlimsiniz Recep Tayyip Erdoğan.
Şarkının adı DAVET;arkadaş hepimizi salak yerine koyuyor ve rekor denemesinin içine siyaseti sokuyorlar ama masumlar öyle mi?
Yahu!Davet ettiğiniz kişi zaten sanatın içine tüküren,heykelleri UCUBE diye yıktıran ve sanattan nefret eden biri.Hiç mi kafanız çalışmıyor da,böyle birini,bir sanat olayına davet etmeye kalkıyorsunuz?
Aslında niyetleri başka.Yeni yapılan Kültür Merkezine RTE adını verecekler ve hesabı,bu işle kapatacaklar.Millet de salak ya,yer bunu.
GUINESS rekorlarına girecek bir çalışma böyle heba edilir.
Salaksınız oğlum siz,yeminle SALAK!
Yıllardır sanatın içindeyim,böyle bir rezalet görmedim.
Bu belge de,bu işin kanıtı ve yarın sabah 9'da,öğrencileri toplayıp,yeni bir video çekip,cumhurbaşkanına göndereceklerini öğreniyorum ve zıvanadan çıkıyorum artık.
Bu işin içinde olan biri olarak,konuştuğum herkesin,aslında bu işin ta başından beri içinde olduğunu öğreniyorum ve....
Sizden bir halt olmaz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder