8 Nisan 2016 Cuma

#Ülkemizde çocuk tecavüzleri,kadına yönelik şiddet,kazalar,cinayetler,ölümler neden bitmez?
İşte yanıtı:
-“Parlamenter sistem bizim işimize gelir, yargı da bizde yürütme de bizde yasama da bizde. Bizim, yani Meclis’in AK Parti hükümetini denetlemek gibi bir şeyi olabilir mi?”
AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu
-"Oğlan bizim kız bizim, niye denetleyelim?"
AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu
-"Bu açıklama sayın Ensarioğlu'nun dil sürçmesidir"
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ
-“Yanlışlıkla ağzımdan kaçırmadım. Yargı bağımsız olmakla birlikte sözde ama istediğimiz zaman çıkardığımız kanunlar ve anayasa değişiklikleriyle yargının alanını sınırlayabiliyoruz, yapısıyla oynayabiliyoruz. Bugünkü sistem bu gücü ve imkanı size fazlasıyla sunuyor.”
AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu
İşte,ülkemizde,hukukun geldiği durum budur.Yasama,Yürütme ve Yargıyı elinde tutan bu AKP Hükümeti mi,çocuk tecavüzlerini durduracak,kadın cinayetlerine çözüm bulacak,işçi ölümlerine yasa çıkaracak ve ülkeyi demokratik,özgür,çağdaş,refah bir ülke haline getirmek için çabalayacak?
Yok böyle bir şey!
Adamların fikri,bel altına çalıştığı için,zikri de aynı paralelde gidiyor.
Tecavüzcünün önüne yat,yasaları kendi işine geldiği gibi değiştir,bunu da arsızca açıkla ve toplumdan bir tepki gelmesin...
Bu adamların % 49.6 oy almasına şaşırmalı mıyız?
Affınıza sığınarak;bunca olay karşısında yazdığım yazılara dangalakça yaklaşıp,bana hakaret eden densizler için de bir yasa teklifi vermez mi bu hükümet acaba?
Cidden yeter artık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder