4 Temmuz 2014 Cuma

Adamın biri,üstelik de gazeteci,hadi adı bende saklı kalsın,  (Onu da siz bulun artık) CNN'de bir programda şunları söylüyor:''Erkeklerin doğası gereğidir 4 kadın almak.Kadının sağ ayağı evde,sol ayağı dışarda olmalı.Kadın,iki ayakla dışarda olursa evlilik bozulur.Koca çalışmalı,kadın evde çocuk doğurmalı.Koca çalışırken,kadın yan gelip yatıyor!
Erkeğin fıtratında var,dört kadın ama kadın tek eşlidir.Eğer,dört kadından biri mevta olursa,yerine birini alabilir.Allah,erkeği dört kadınla sınırlamış.Kadınlar arasında eşitlik olmalı.Bakabileceği kadar kadın almalı.Kadın,dört erkek alamaz.''
gibi bula-ma-ç açıklamalar yapmış. 
Erkek egosuna bakar mısınız?Ne muhteşem varlıklar.Kendilerine öyle güveniyorlar ki,1 değil,2 değil,tam dört kadına yeteceklerini düşünüyorlar.
Eczanelerin mavi hapları bunlara çalışır artık. 
Bu gazeteciye bakıyorum,yaşı 63.
Bunların kafası hep aynı yönde işliyor.Varsa,yoksa kadın ve eve kapatmak.Adamların fıtratında var kadın kokusu. 
Vazgeçemiyorlar belli ki.
Erkeğin hormonu farklı mı çalışıyor?Eğer,cinsel dürtülerin erkeği farklı kıldığını söyleyen varsa ona ''Dur bakalım''demek gerek.
Buna siz mi karar veriyorsunuz?
Kim söyledi sizlere cinsel erkinizin muhteşem olduğunu?
Çoğunuz sınıfı dahi atlayamazsınız biliyorsunuz.
Cinsel obje satan dükkanların müdavimleri,çocuk pornosunun yakın takipçileri değil mi çoğunuz?
O halde?
Eğer,tek eşlilik kadın hormonlarına aykırıysa Seda Sayan,Gönül Yazar,Ceylan,Niran Ünsal ,Elizabeth Taylor ve daha bir çok,çoklu evlenen kadınları ne yapacağız?
Hormonları istemiş ve işin fıtratında varsa ne olacak şimdi? 
Bi'akıllanmadınız gitti be kardeşim.
Ne fıtratı,ne hormonu?Düpedüz ahlaksızsınız çoğunuz.Kadınlara salyalarınızı akıtarak bakarsınız,''hangisini yatağa atabilirim'' diye kırk türlü oyun çevirirsiniz ama iş din,iman deyince işin fıtratına sarılır,suçu hormonlara atarsınız.
Elbette,aklı selim,eşine ve evliliğine saygılı bir çok erkek var ve onları tenzih ediyorum ama bu dinci kesim,kafayı kadınlarla bozduğu için bir türlü akılcı bir yol izlemiyorlar.
Yahu!En seksi çamaşırları türbana doladığınız kadınlara siz alıyorsunuz.Bin türlü fantezi merak size ait,eve kapattığınız ve yaşamdan bi'haber,sinik,özgüvensiz,size kapalı bir kadınla o çamaşırları ne yapacaksınız? 
Kadını iki ayakla eve tıkacaksınız ya,bence bacaklarını kırın.Öbür türlü işiniz zor.
Geçti o devirler.
Şimdi,cep telefonları,internet,sosyal medya var ve kadınlar her şeyi biliyor.
Az buçuk çarşafa doladıklarınız var ama onlar kurban artık.
Akıllanın artık.Yoksa,sizinle yaşayan kadınlar kirli çamaşırlarınız bir döker ortalığa görürsünüz dört kadın fantezisini. 

Sahi! 1 değil,2 değil tam 4 kadın.
Nasıl yani? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder