11 Temmuz 2014 Cuma

''Seçilirsem,tarafsız bir cumhurbaşkanı olmayacağım.''
12 senedir iktidarda,tarafsız bir başbakan oldu da,tarafsız bir cumhurbaşkanı olacaktı sanki Recep Tayyip Erdoğan.
Başbakan,alenen şunu söylüyor:''Eğer,beni Çankaya'ya seçerseniz,başbakanken,memleketin canına yeterince okuyamadım.Çocuklarım,yakın çevrem,bana biat edenler yeterince palazlanmadılar.Tek adam olursam,eksik kalanları da tamamlayıp,Türkiye Cumhuriyetine rahmet okutacağım.Hedefim 2023.Yani;Cumhuriyetin ilan edilmesinin 100. yıldönümü.Atatürk ve İnönü'yü tarihten sileceğim.''
Siz ne sanmıştınız?Bu insanın bunca hırsının memlekete hayırlara vesile olacağını mı?
Rüyadan uyanın artık.
Başbakanda,ne siyasi üslup ne de nezaket var.
Terbiye sınırlarını aşıp,rakiplerine ''Saksı,vazo'' der mi?
Edep yahu!
Ağzında ne zaman ölçü oldu ki,şimdi olsun? Mersin'li çiftçiye''Ananı da al git''diyen,''Teröristlerle görüşen şerefsizdir diyerek,Oslo'da görüştüren ve çok şerefli olduklarını gösteren;Soma'da vatandaşına tokat atan,müşavirine tekme attıran,kürsülerden,gözlerinden nefret fışkırtarak kükreyen kendisi değil mi?
''Başörtülü bacılarıma saldırdılar,üstüne işediler,camiye ayakkabıyla girip içki içtiler''diye yalanları sıralayan kendisi değil mi?
IŞİD'ın kaçırdığı büyükelçilik görevlileri ve şoförlerimiz yeni aklına düşmüş ve hala IŞİD için terörist grup demiyor,örgüt diyor.Onca insanı,IŞİD'den almaması,cumhurbaşkanlığı yatırımı değil mi de,milleti salak yerine koyduğunu sanıyor başbakan?
Hiç yüzü de kızarmıyor.İnsanda biraz utanma duygusu,özür dileme yetisi olmalı.

Ülkemizde,12. cumhurbaşkanını seçeceğiz.Bize dayatılan üç aday R.T.Erdoğan,E.İhsanoğlu ve S.Demirtaş.
Üçü de içe siner değil elbette.Biri,12 yıldır ülkenin başına bela.Diğeri teröristleri destekliyor,bir diğeri ise dinsel ögeleri ve söylemleri kullanan,aydın olduğu savlanan bir insan.
E.İhsanoğlu için kuşkularım olmakla birlikte,yine de oyumu ona vereceğim elbette.R.T.E.den kurtulmanın tek yolu da bu kişi.
Çünkü,bu ülkenin başına R.T.Erdoğan'ın geçmesini istemiyorum.
Bazıları,özellikle twirtterde,yoğun bir kampanya başlatmış durumda.''Sandığa gitmeyin''diye.Sorsanız,''siz neden aday göstermediniz'' diye,TIS yok ama bolca yaygara yapıyorlar.
Sandığa gitmemek, seçimi R.T.E.ye vermektir.Herkes,özellikle, başbakanın da sandığa gitmeyeceğine inandığı % 17 CHP'li seçmen,nazik yerlerini kaldıracak ve oyunu verecek.Bu vatana borçlular.Tatil yerleri kaçmıyor.1 hafta sonra gitsinler.
İmralı'yla,ne pazarlığını yaptığını bilmediğimiz birini Çankaya'ya mı göndereceğiz yani?
Eğer,oyunuzu R.T.Erdoğan'a verirseniz ülkemiz bölünecek,Kürdistan kurulacak,daha fazla yolsuzluk yapılacak.Çocukları daha fazla gemi alacak,şirket kuracak.Bakanları daha fazla rüşvet yiyecek.Ülkemizde özgürlükler kısıtlanacak,şiddet artacak,yasaklar daha da genişleyecek, zulüm olacak,
ULUSAL BİRLİĞİMİZ VE BAĞIMSIZLIĞIMIZ yok edilecek.
Bunu mu istiyorsunuz yani?
Atatürk'ün kurduğu 91 yıllık Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bunların elinde,yok edilmesini istiyorsanız,gidip başbakanı,cumhurbaşkanı yapın.
Aksi durumda,ülkemize sahip çıkacaksınız ve bu insandan hep beraber kurtulacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder