1 Aralık 2016 Perşembe

#DEVLET BAHÇELİ.....
Siz,siz olun,çocuğunuz olduğunda isim koyacağınız zaman iyi değil,çok iyi düşünün çünkü çocuğunuza koyduğunuz isim,yarın,bir gün başına çok iş açabilir.
Örneğin,kızınız oldu ve ismini Fidan koydunuz.Emin olun,kızınız büyüdüğünde o fidan 130 kg'lık bir fidan olduğunda isminden çok utanacaktır ya da Filiz.
Bir Filiz tanıyorum örneğin;hani filiz dediğinizde,yeni sürgüne durmuş körpelik anlaşılır ama bizim filiz,filiz olmaktan çıkmış ve bir....
Neyse.....
Konumuz Devlet.
Devlet dediğinizde siz ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama ben,büyük,ulu,görkemli bir anlam yüklüyorum.
Devlet bu,hükümet gibi adam demek.
Peki,sizin gördüğünüz devlet nasıl bir şey?
Güçlü bir erkin temsilcisi mi yoksa her daim birilerine koltuk değneği olan,dün dediğini bugün yalanlayan,pasif,işine gelmeyeni yedek kulübeye alan hatta oyundan atan biri mi?
MHP'ye koltuk değneği dediğiniz zaman olmadık hakarete uğruyorsunuz da,peki yazanlar haksız mı?
2002'den bu yana Devlet Bahçeli önderliğinde MHP nasıl bir çizgi izliyor?
AKP hükümetini bu ülkenin başına bela eden,DSP-ANAP-MHP koalisyonunu B.Ecevit'in sağlığını göstererek bitiren ve seçim isteyerek ülkeyi uçuruma sürükleyen fitili ateşleyen Devlet Bahçeli değil mi?
Ya da önüne gelen her kağıdı okumadan imzalayan Çankaya noteri diye tanımlanan Abdullah Gül'ü cumhurbaşkanı seçtiren ya da şu andaki Atatürk devrimleri karşıtı zatı meclis başkanı seçtiren ya da 4+4+4 eğitim rezaletini ülkenin başına AKP ile bela eden Devlet Bahçeli önderliğindeki MHP değil mi?
Sayın Bahçeli koltuk sevdasına düşmüş olmalı ki,ülkenin önemli partisi MHP'yi meclis dışına atmak için çabalıyor.
Biliyor ki,yapılacak ilk seçimde MHP baraj altında kalacak.Kendini kurtarmaya kalkarken,memleketi ne hale getirdiğini göremeyecek kadar öngörüsüz ve akıl dışı bir işe soyunuyor.
Nedir bu BAŞKANLIK?
Sizin nasıl ki,net bir fikri yok;ki;MHP tabanında bu işe karşı çıkan aklı selim vekilleri de var çok şükür;sayın Bahçeli,dün meydanlarda 'SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ'diye bağırırken,bugün tükürdüğünü yalamış görünüyor.
Ne için peki?
Ülkenin üniter yapısını yok edecek,parlamenter sistemi bitirecek ve tek adam diktasında bir ülke yaratacak işte yol arkadaşlığı yapıyor.
Koskoca akademisyen ve parti başkanına bu yakıştı mı şimdi?
Bu koltuk neymiş böyle,cazibesini gören çark ediyor ilkelerinden.
Sayın Bahçeli,adınız Devlet ama duruşunuz ne yazık ki,kudreti temsil etmiyor.
Ülkeyi uçuruma sürüklüyorsunuz hala göremiyor musunuz?
Umarım,MHP içinde bu gidişatı durduracak aklı başında vekiller vardır ve gereğini yapacaklardır.
Yoksa memleket,gitti,gider bize de 93 yıllık Cumhuriyetimizin helvasını kavurmak düşer artık sayelerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder