9 Mayıs 2017 Salı

#FETÖ diye bir dava var biliyorsunuz.İlkokul mezunu bir emekli vaiz,okyanus ötesinde yaşıyor,dünyanın her yerinde okullar açıyor ,eli de bir uzun ki sormayın,her yere ulaşıyor.
Hangi eğitimle,hangi parayla bunca işi kotarıyor ayrı konu ama 
beni ilgilendiren Fethullah Gülen değil elbette.
Fetö davasında işin geldiği nokta.
Masum mu,suçlu mu bakılmaksızın,önlerine kim gelirse suçlu ilan edilen ülkemizde,öyle haberleri okuyorsunuz ki;'Bu ülke,gerçekten de bir hukuk ülkesi mi acaba?'dedirtiyorlar insana.
Kadir Topbaş'ı duymayan kaldı mı bilmem?
İstanbul'un her yerinde Saray Muhallebicisi diye açılan ama eski Türk filmlerindeki utana sıkıla sevdiğiyle, küçücük bir dükkanda,yüzü kızararak muhallebi yenen bir yer sanmayın lütfen.
Muhallebici değil,cidden Saray formatında yerler.
İşte,İstanbul'un belediye başkanı Kadir Topbaş'ın damadı da,Fetö soruşturması kapsamında, 83 iş adamıyla‘silahlı terör örgütü üyeliği’ suçundan yedi buçuk yıldan 15’er yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyordu.
Acıbadem hastanesi,öyle bir tanı koyarak damadı salıverdirmiş ki,cidden şapka çıkarmak gerek.
Bakınız tanı ne?
Fokal Biyoelektrik Dizorganizasyon.
Hastalığı yazarken bile sandım ki ,zavallı damat ölümcül hasta.
Ama heyhat!
Hani,doktora gidersiniz ve size bir dolu tıbbi terim söyler ama sizin derdiniz basit bir nezledir ya!
Böyle alengirli tanılar koyunca cidden yarın ölecek sanıyorsunuz bu damadı ama bakınız derdi neymiş;
‘epilektik atakları arttıran uyku apnesi, hipoglisemi ve hipovitaminöz hastalıklarının telafisi mümkün olmayan durumlara sebebiyet vere-BİLE-ceği’savıyla......
Yani,bu arkadaş epilepsi hastasıymış,uyku apnesi varmış ve cezaevi koşulları ne yazık ki,epilektik atakları artırıyormuş.
Nasıl acıdık bilemezsiniz bu damada. Çünkü,dünyanın en ölümcül hastalığına yakalanmış ve dünyada bir tek bu damatmış epilepsi hastası.
Yalnız ve uzun saatler aç kalması ve uzun süre elektronik cihaz kullanmasının sakıncalı olduğunu belirten hakim de salıvermiş garibanı.
Çünkü,cezaevlerinde mahkumları hep aç bırakıyorlar;çünkü cezaevlerinde her mahkum sürekli elektronik cihaza maruz kalıyor;çünkü cezaevlerimizde insanlar acayip yalnız kalıyorlar tek kişilik hücrelerde.
Aklımızla dalga geçiyorlar ya artık!
Sevgili doktorlar,sevgili hakimler,cidden yettiniz artık.
Bu ne zırvalamak kardeşim!
Biat edilir de,bu kadarına pes!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder